Personal Training

In Roosendaal kun je bij DSTraining terecht voor tal van gevarieerde en energieke trainingen. Wij bieden groepstraining zoals Small Group Training, Power Hour en Bootcamps. Hierdoor is er niet altijd ruimte om aandacht te besteden aan de individuele doelstellingen van de deelnemers. Juist daarom biedt DSTraining ook Personal Training waarbij begeleid wordt door een ervaren personal Trainer.

Personal Training betekent dat je kunt sporten waar en wanneer je maar wilt, onder begeleiding van een professional. De mogelijkheden op het gebied van personal training zijn eindeloos.

Kosten personal trainer Roosendaal

Bij DSTraining Roosendaal kun je nu ook terecht voor een personal training abonnement! Meld je aan en werk met de personal trainer op regelmatige basis aan je fitheid om je sportieve doelen te verwezenlijken. Het abonnement werkt via automatische incasso, eenvoudiger kan het haast niet! Via het abonnement heb je al een personal training voor € 48.49. Betaalbaar wekelijks trainen onder begeleiding van een personal trainer is bij DSTraining voor iedereen mogelijk. Wanneer u namelijk kiest voor een personal training abonnement kunt u daarnaast gratis onbeperkt deelnemen aan de groepslessen. 

De prijzen voor een personal training abonnement zijn:

  • 1x per week personal training = €210,- per maand. Kosten per personal training €48,49.
  • 1x per week personal training samen met onbeperkt small group training = €250,- per maand. 

Wilt u wel graag personal training maar liever niet wekelijks of in abonnementsvorm dan kunt u kiezen voor een personal training strippenkaart. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u de training inplant en kunt bijvoorbeeld kiezen voor een training 1x per maand om uw vooruitgang te testen, maar ook meerdere keren per week is een optie zodat u zo snel mogelijk resultaat boekt.

De prijzen voor personal training strippenkaarten zijn

  • €70,- per training bij 10 strippen;
  • €60,- per training bij 30 strippen.
       

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@dstraining.nl.

Leefstijl begeleiding

Bij de groepstrainingen ga je tot het uiterste om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Maar wat nu als het resultaat een beetje achterblijft? Of wat nu als je aan het trainen bent voor een heel specifieke doelstelling (bijvoorbeeld een wasbordje) of een sportevenement. In dat geval is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt in het aanpassen van je levensstijl. Een leefstijlanalyse met de Sensewear kan je in dat geval helpen om de juiste keuzes te maken.

Sensewear
DSTraining heeft deze Sensewear leefstijlmonitor tot zijn beschikking. Hiermee kunnen we cliënten zeven dagen per week 24 uur per dag kunnen monitoren. Met de resultaten van dit rapport kan de personal trainer u optimaal adviseren over hoe u het leefpatroon aan zou moeten passen om uw doelstelling te behalen. Of andersom, welke doelstelling haalbaar zouden zijn met uw leefpatroon. De Sensewear meet het kcal verbruik in rust en tijdens inspanning, de mate en tijd van inspanning, rust en slaaptijd en hoeveel men loopt per dag. Dit zijn de essentiële indicatoren die nodig zijn om eventuele leefstijlaanpassingen te kunnen doen.

 

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@dstraining.nl.

Aanmelden voor personal training

Stuur een e-mail naar info@dstraining.nl of bel 06 - 460 053 13

Meer info

Meer weten? Bezoek ook eens de website www.personaltrainerdion.nl

Foto's