Power Hour

Tevreden met Bootcamp en/of Small Group Training, maar ben je op zoek naar training die beter aansluit bij jouw persoon?
Laat dan tijdens één van de Power hour lessen een persoonlijk schema maken! Dichter bij personal training kom je niet voor deze prijs!

In dit uur ligt de focus 100% op vooruitgang.
Ideaal wanneer je als doel hebt om meer spiermassa op te bouwen, om echt sterker te worden of om bepaalde vaardigheden aan te leren. Je kunt de power hour schema's gebruiken zoals die aanwezig zijn maar de trainer kan je ook helpen bij het samenstellen van een trainingsschema waarmee jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen.

Tijdens dit uur leer je de oefeningen perfect uit te voeren zodat je ook tijdens het vrij trainen aan de gang kunt met jouw eigen programma. Daarnaast krijg je inzicht in hoe je zelf een trainingssschema schrijft en ontwikkelt.

Power hour is de kortste weg naar resultaat!  
In overleg met de trainer wordt gekeken welke training perfect pas bij jouw persoonlijke doelen. Power Hour bestaat uit een trainingscyclus, je bouwt een training op volgens een bepaald protocol.

Via een vast trainingsschema van 8 weken worden zowel onder- als bovenlichaam getraind. Bij het trainingsschema wordt rekening gehouden met het verschil tussen mannen en vrouwen.

Power hour is een small group vorm waardoor je met jouw small group abonnement of strippen aan deze training deel kunt nemen. Twijfel niet en doe ook mee met het Power Hour!

 

Foto's