Bootcamp

Bootcamp training Roosendaal

Een bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten. Bij een bootcamptraining via Bootcamp Roosendaal doe je in groepsverband push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. 

Gratis kennismaken met bootcamp Roosendaal middels een proefles? Meld je aan voor een gratis bootcamptraining!

Gratis proefles: bootcamp training!

Jou overtuigen van de meerwaarde van bootcamp doen we uiteraard het liefst in de praktijk. Daardoor bieden wij je een kosteloze proefles om je gratis kennis te laten maken met de voordelen van bootcamp. En vergeet niet: je vriend(in) is uiteraard ook van harte welkom! Meld je aan via onderstaande button:

Wil je meer weten over het 'bootcampen'? Bekijk hiernaast het filmpje om een indruk te krijgen van de groepstraining van Bootcamp Roosendaal.

Wat is een bootcamp (training)?

Een bootcamptraining verbetert je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. De Bootcamp trainingsmethode is overgewaaid uit het Amerikaanse leger. Soldaten moesten in stevig tempo intensieve oefeningen doen voor het hele lichaam om in korte tijd zo sterk en fit mogelijk te worden.

Bootcamp groepstrainingen

Bootcamp Roosendaal maakt optimaal gebruik van alle mogelijkheden die de bosrijke omgeving biedt. In de zomer vinden de trainingen daarom veelvuldig plaats in het bos, omgeving Roosendaal. De bootcamp groepstrainingen zijn hierdoor zeer gevarieerd en aantrekkelijk voor iedereen: jong en oud.

De trainers van DSTraining hebben van deze militaire drilsessies een recreantenversie gemaakt. Een bootcamptraining kenmerkt zich door het harde werken met elkaar in de buitenlucht, waarbij de trainer je continu op een positieve wijze probeert te motiveren. Weer of geen weer, de trainingen gaan altijd door! In de winter maken we gebruik van een sportveld of gaan we de wijken in, ook wel Urban Bootcamp.

Voor wie?

Iedereen die minimaal vijf minuten of 700 meter rustig kan joggen, kan meedoen met Bootcamp Roosendaal. Omdat we onszelf joggend verplaatsen is dit een belangrijke minimumeis. Wanneer je vijf minuten kunt joggen kun je er vanuit gaan dat je zonder problemen aan een gratis proeftraining kunt deelnemen. Dan kun je zelf ervaren dat de trainers de oefeningen op ieders niveau kunnen aanpassen. 


Verwacht je dat de trainingen toch iets te zwaar voor jou zullen zijn om mee te starten, of heb je juist behoefte aan hogere mate van individuele begeleiding? Bekijk de mogelijkheden van Small Group Training of bezoek de pagina van DSTraining waar je ook kunt kiezen uit Personal Training.

De Bootcamp trainingen zijn geschikt voor iedereen vanaf twaalf jaar. De Bootcamptrainingen zijn uitermate geschikt voor jongeren in de groei om op een verantwoorde en vooral leuke manier aan krachttraining te doen. 

Laat je niet afschrikken en probeer de eerste outdoor training gratis uit!

Hoe meld ik me aan?

1) Plan een proefles bij Bootcamp Roosendaal
Ga via de link inloggen direct naar 'plan een proefles'. Vul de gevraagde gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Hier staat in dat je deelneemt op eigen risico, je zit dus nergens aan vast. 

2) Meld je aan voor je gratis proefles
Na registratie kun je een trainingsmoment kiezen. Onder het rooster vind je de legenda. Door op het gekleurde vakje van jouw keuze te klikken kun je jezelf aanmelden. Vai de mail ontvang je een bevestiging van jouw proefles, hierin staat ook wat te doen als de proefles onverhoopt niet door kan gaan. 

3) Je wilt vaker deelnemen
Na je gratis proefles dien je jezelf nog volledig te registreren. Doe dit door op 'ga verder met registreren'te klikken. Volg de aangewezen stappen. Na je registratie ontvang je een activatiecode via de mail. Als je deze geactiveerd hebt kun je inloggen met jouw gegevens.

4) Strippen of abonnement

Eenmaal ingelogd ga je links naar de knop strippen kopen. Hier kies je het aantal strippen dat je wilt kopen. De strippen kun je betalen middels een IDEAL betaling. Voor het aanvragen van een abonnement ga je links naar de knop abonnement.

Mocht je vragen hebben over het systeem, strippen of een abonnement mag je altijd een e-mail sturen naar info@dstraining.nl of bellen naar 06-46005313.

Plan vandaag nog een proefles bij DSTraining en ontvang de eerste training geheel gratis!

Kosten, locatie & tijd

Deelnemen aan Bootcamp Roosendaal kan al vanaf € 7,00 per training! Dat is betaalbaar sporten onder begeleiding van een ervaren trainer. Wil je gratis sportlessen verdienen? Kijk dan op de Bring A Friend pagina.

Tarieven Bootcamp Roosendaal

Volg deze link

 

Om de tijd en locatie te zien waarop de trainingen worden aangeboden volgt u deze link, daarmee komt u op het trainingen rooster.

Een abonnement

De proefles is erg goed bevallen en je wilt nu vaker gaan deelnemen aan Bootcamp, Powerhour of Small Group Training. Je kunt dan ook kiezen voor een abonnement.

Powerhour en Small Group Training
Powerhour vindt ook plaats in kleine groepen, hierdoor valt dit onder het Small Group Training abonnement. Bij ieder abonnement krijg je ook nog eens onbeperkt toegang tot de Bootcamplessen. Je kunt dus meerdere sporten combineren met een abonnement op Small Group Training! 

Volg deze link voor de tarieven

Nadat je bent ingelogd krijg je jouw profiel te zien. Klik vervolgens op de knop mijn abonnement en selecteer het gewenste abonnement. De aanvraag wordt verstuurd en DSTraining zal deze zo snel mogelijk verwerken. Via de e-mail krijg je een bevestiging. Wanneer het abonnement compleet is verwerkt word je automatisch aangemeld voor de trainingen. De data kun je zelf checken binnen je profiel via de knop trainingsdata. Door op deze knop te klikken krijg je een duidelijk overzicht te zien van al jouw aangemelde trainingen.

Let op!
 Met dit abonnement geef je aan dat je minimaal drie maanden wilt deelnemen aan de trainingen. Na de eerste drie maanden is het contract per maand opzegbaar. Bij ieder abonnement krijg je onbeperkt toegang tot de Bootcamplessen. 

Meld je aan voor Bootcamp en ontvang de eerste training gratis!

Bring a friend

De eerste training is voor iedere nieuwe deelnemer gratis. Met de Bring A Friend actie kun je ook als huidige deelnemer gratis strippen verdienen door je vrienden te introduceren bij DSTraining. Hoe werkt het?

Spelregels

1) Je staat ingeschreven bij DSTraining en hebt al een strippenkaart gekocht of actief abonnement.

2) Je introduceert een vriend(in) die zichzelf ook inschrijft bij DSTraining. Op het inschrijfformulier geeft hij/zij aan DSTraining te kennen via jou. Door Tell a Friend aan te klikken.

3) Wanneer hij/zij een strippenkaart aanschaft en op het inschrijfformulier jouw naam heeft doorgegeven, dan krijg jij drie gratis strippen of korting op jouw abonnement!

4) Voor iedere vriend(in) die strippen afneemt, krijg je drie gratis strippen of korting op je abonnement. Neem je dus twee vrienden mee die strippen afnemen, dan krijg je zes gratis strippen, et cetera.

5) Let op: de Bring A Friend actie geldt alleen wanneer je vriend(in) strippen afneemt en heeft betaald. 

 

Geschikte bootcamp omgeving

Alles wat we onderweg tegenkomen wordt hierbij gebruikt als trainingsmateriaal. Denk hierbij aan bankjes, boomstammen, trappen of klimrekken. De prachtige omgeving waar we trainen is gelegen in Roosendaal en zeer geschikt voor Bootcamp trainingen. Je voert niet alleen oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht maar ook met het lichaamsgewicht van je mede-bootcampers.

Foto's