2e kerstdag 2016

Heb jij al plannen op 2e kerstdag?

Misschien heb je in de ochtend nog een gaatje om wat extra kcal te verbranden tijdens een lekker bootcamp of small group training. Daarmee kun je meteen het goede doel steunen! Op 2e kerstdag organiseert DSTraining net als vorig jaar weer een training voor het goede doel. Dit keer is dat Crisisgroep JUZT waar onze medebootcamper Saskia werkzaam is.

Meedoen aan deze training? 
Wanneer je een account met tegoed hebt kun je jezelf gewoon aanmelden voor de training zoals je gewend bent. Naderhand wordt jouw tegoed dan terug geplaatst. Heb je geen account of geen tegoed? Stuur dan een mail naar info@dstraining.nl en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en aan welke training je wenst deel te nemen.

Hieronder vind je meer informatie over het Crisisgroep JUZT waar Saskia werkzaam is. Het geld dat wij ophalen zal gebruikt worden om een fiets aan te schaffen voor de groep!

Hoi, mijn naam is Saskia en ik sport vanaf augustus 2015 bij DSTraining. Eerst deed ik alleen mee aan bootcamptrainingen maar de laatste tijd doe ik ook vol enthousiasme mee aan power hour.

Ik werk als pedagogisch medewerker op de Crisisgroep van JUZT in Roosendaal. Kinderen tussen de 7 en 18 jaar oud kunnen bij ons geplaatst worden wanneer er thuis een crisis situatie is ontstaan. Deze kinderen komen in dat geval uit een crisis situatie en worden bij ons in een voor de kinderen onbekende groep geplaatst met voor hen ook onbekende groepsleiding. Dit zijn  vaak erg emotionele momenten in het leven van een kind en hun ouders. Het is voor deze kinderen belangrijk dat ze tijdens hun crisisopvang zoveel mogelijk naar hun eigen vertrouwde school en sportclub kunnen. Omdat bij een uithuisplaatsing niet de fiets van het kind wordt meegegeven hebben de kinderen tijdens de periode bij ons dan ook geen vervoer naar bijvoorbeeld de sportclub. Daarom zamelen wij geld in voor de aanschaf van een fiets waarmee die kinderen zichzelf kunnen verplaatsen gedurende de tijd die ze bij ons zijn.

Wij hopen op jouw steun. Doe jij tijdens de training op 2e kerstdag een donatie, zodat we in 2017 de kinderen een geschikt en veilig vervoersmiddel kunnen meegeven? 

Alvast bedankt voor jouw steun!