Verslag Alpe d'HuZes Marjolein en Dorien

Vorig jaar kerst hebben we een speciale training voor het goede doel georganiseerd. Als goed doel steunden we onze eigen Marjolein en Dorien van Loenen die meededen aan de Alpe d’HuZes. Eindelijk was het zover, 2 juni hebben Marjolein en Dorien de Alpe D'huez beklommen voor het goede doel. Lees hieronder hun verslag:

Donderdag was het zover. DE beklimming van de Alpe D'huez voor het KWF!

Om 02.00 uur ging onze wekker. Gelukkig hadden we de avond ervoor alles al klaar gelegd. Kleding, eten voor onderweg, startnummers opgespeld, etc. Zo konden we in de ochtend alles met onze ogen dicht vinden. Ons appartement was bovenop de berg, vlak naast de finish. We daalden om 02.45 uur met de auto af naar het startpunt beneden in het dal. Na het startschot en de aanmoediging van al heel wat mensen langs de kant, merendeels in pyjamabroeken omdat het nog zo vroeg was begonnen we aan de eerste klim.

Dorien had besloten de eerste keer te gaan hardlopen. Dit was een verstandige keuze omdat de eerste klim altijd erg druk is en je vaak in het begin stuk opstoppingen krijgt. Dit is op de fiets natuurlijk niet zo fijn. Dan moet je weer proberen op een helling op te stappen en daarbij komt dat je ook ''klik schoenen'' aan hebt. Van die schoenen waarbij je ''vast'' zit aan je trappers.

Tweede keer is Dorien gaan fietsen. Marjolein heeft één keer de berg beklommen. Na al heel wat km onder de zolen van het weekend ervoor (Mud Masters 24h obstacle run) was dat wel even genoeg.

''Het gaat er niet om hoe vaak en hoe je de berg beklimt als je het maar doet''

Met ons team van 8 personen hebben we in totaal €32.725,54 opgehaald. Een heel mooi bedrag wat ook in totaal ten goede komt aan het KWF.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie lieve berichtjes, telefoontjes en kaarten die we hebben gehad ons te steunen!!  Sponsoren en supporters heel erg bedankt!!!

Wauw, wat een topbedrag en een mooie prestatie. DSTraining is trots op jullie! Bekijk hieronder ons foto album!

Foto's