DST Battle

Op 11 september doet DSTraining mee aan de Quikrun, daarnaast organiseren wij zelf de DST battle op die dag. De DST battle is een mooie manier om anderen (sporters van DSTraining) te leren kennen op een ongedwongen manier. We hebben veel leuke sportieve activiteiten en daarnaast proberen we geld op te halen voor het goede doel (Stichting Paul).

Aanmelden voor leden klik hieronder!

Hoe werkt het?

We werken in teams van 4 deelnemers. Van ieder team moet minimaal 1 deelnemer meelopen met de 5 km Quikrun. Na de Quikrun gaan we gezellig met z'n allen uitgebreid lunchen en daarna voer je als team de volgende activiteiten uit:

  • Volleyballen: Minimaal 3 mensen van het team.
  • Mountainbike opdracht: Het hele team. (check de foto's hieronder)
  • Stormbaan: Minimaal 1 van het team (check de foto's hieronder)
  • Buikschuifbaan: Minimaal 1 van het team (check de foto's hieronder)
  • Krachtoefeningen: Minimaal 1 van het team.

Tijdens de activiteiten scoort je team punten. De ploeg die aan het eind het beste resultaat geboekt heeft, wordt DST champion 2016! Daarnaast hebben we ook een prijs voor het team met de hoogste opbrengst voor het goede doel! 

Aanmelden voor niet leden klik hieronder!

Meer informatie:

Start: de deelnemers aan de Quikrun verzamelen om 9.30 uur bij de sportstudio. De mensen die niet deelnemen aan de Quikrun verzamelen rond 11 uur voor de lunch.
Lunch: van 11 uur tot 12 uur lunchen we in de kantine van softbalvereniging de boosters.
Einde: rond 15.30 uur is de afsluiting en de prijsuitreiking.

Voor wie? Iedereen is welkom, leden of niet leden!

LET OP! Je kunt jezelf aanmelden tot en met vrijdagavond 9 september!

Kosten? Voor leden bedragen de kosten van de gehele dag €20,- per persoon, voor niet leden zijn de kosten €25,- per persoon. Dat is inclusief deelname aan de Quikrun, lunch en alle andere sportieve activiteiten. 

Moet je overal aan meedoen? Nee, wanneer je geblesseerd, of niet in de gelegenheid bent kun je activiteiten overlaten aan je teamgenoten. Het kan zelfs zo zijn dat 4 van de 6 activiteiten steeds slechts door 1 persoon uitgevoerd worden. De sterkste doet de krachtoefeningen, de snelste de stormbaan, de gladste de buikschuifbaan en de beste loper het hardlopen. Je mag natuurlijk alle activiteiten doen maar het is niet verplicht want steeds worden de punten gegeven voor het beste resultaat uit jullie groep.   

Vragen? Ben je geinteresseerd maar heb je nog vragen over de DST battle? Stuur dan een e-mail naar info@dstraining.nl 

Foto's