Opbrengst 2e kerstdag

Training voor het goede doel!

Op 2e kerstdag 2016 organiseerde DSTraining een training tbv van Crisisgroep JUZT. 
De crisisgroep had een dringende behoefte aan een fiets waarmee kinderen die opgenomen worden in de crisisgroep zichzelf kunnen verplaatsen naar de voor hen zo noodzakelijke alledaagse activiteiten zoals bijvoorbeeld de sportvereniging. Het geldbedrag dat opgehaald zou worden voor de Crisisgroep zou gebruikt worden voor de aanschaf van een fiets!

Er waren in totaal 26 sporters aanwezig bij de trainingen om de extra kerstcalorieen te verbranden tijdens het vrij trainen, de small group training of de bootcamptraining. Burpees, squats en lunges, er waren er heel wat nodig om al die kwade dampen weer een beetje te verdrijven. 

Na een pittige training had PRAXIS Roosendaal nog een mooie verassing! Onze medesporter Marcel mocht namelijk een gloednieuwe fiets schenken, inclusief onderhoudsplan zodat Crisisgroep JUZT in ieder geval 1 jaar verzekerd is van een onderhoudsvrije fiets. Naast deze geweldige schenking is er door de deelnemers aan de training alles bij elkaar ook nog €201,40 opgehaald waarmee JUZT de overige wensen kan vervullen. 

Al met al is DSTraining dankbaar voor een ieders fanatieke inzet tijdens de training vandaag en natuurlijk niet vergeten voor jullie gulle giften!

Foto's