DST Battle 2017

Op zaterdag 9 september organiseert dstraining de DST-battle 2017. 

Tijdens deze battle staan 2 dingen centraal, de titel DST champion 2017 maar bovenal lol en gezelligheid. De battle is een mooie manier om andere sporters van DSTraining te leren kennen, maar nodig vooral ook vrienden en kenissen uit om deel te nemen want iedereen is welkom. 

We verklappen niet alles wat we gaan doen maar een klein tipje van de sluier:
- Mountainbiken
- Stormbaan
- persoonlijke battles

Sport jij altijd met een vast groepje tijdens defenseboxing, small group, power hour of bootcamp? Schrijf je dan nu in als team voor de DST battle en laat zien dat jullie de rest de baas zijn! In welk team zijn alle kwaliteiten aanwezig? 

Praktische info:

Datum: zaterdag 9 september 2017
Tijd: ongeveer 14 uur tot 18 uur (bij benadering) Nadien een BBQ voor familie en kinderen! 
Locatie: Sportpark Vierhoeven (naast Rugby kantine)
Leeftijden: Vanaf 16 jaar
Kosten: €20,- per persoon voor leden van DSTraining €25,- per persoon voor niet leden.

Hoe werkt het:

We werken in teams van 4 deelnemers. De teams strijden onderling tegen elkaar bij de verschillende spelopdrachten. Als deelnemer hoef je niet ieder spelonderdeel mee te doen. Alleen de samenwerkingsopdracht en het mountainbiken gebeurt door alle teamleden

Inschrijven: 

Je bent pas aangemeld voor het event na jouw betaling.
Ben jij lid van DSTraining? Schrijf jezelf dan direct in via deze link 
Ben jij geen lid van DSTraining? Schijf jezelf dan direct in via deze link

Team inschrijven:

Heb jij een compleet team, meld de deelnemers dan individueel aan via bovenstaande link en stuur een e-mail met jullie teamnaam en de namen van de deelnemers naar info@dstraining.nl

DST BBQ

Saskia en Saskia organiseren direct na de battle een heuze bbq voor alle deelnemers en hun aanhang! Via de webshop kun je jezelf aanmelden voor de BBQ, de kosten voor een volwassene zijn €12,50 per persoon en voor een kind €6 per kind. 
In onderling overleg kunnen de kinderen eventueel nog gebruik maken van de verschillende kussens die we gebruiken tijdens de battle. 

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 9 september!