Fit in 50 Days

Gezondheid speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij, maar het is niet eenvoudig er dagelijks mee bezig te zijn. Het leven om ons heen gaat razendsnel, we hebben het ontzettend druk en ook nog eens te weinig tijd. Het lichaam krijgt veel te verduren waarbij niet altijd de beste keuzes worden gemaakt. Mensen gaan op zoek naar gezonde alternatieven en worden veelal geconfronteerd met verschillende ingewikkelde diëten en een oerwoud aan nieuwe producten; Je ziet door de bomen het bos niet meer. Het aanbod is enorm, maar wat is nu daadwerkelijk het beste?

Teruggaan naar de basis! Voldoende beweging gecombineerd met een gezond eetpatroon. Dit klinkt gemakkelijk maar blijkt meestal dat de grootste uitdaging, juist daarom komt DSTraining nu met:

Fit in 50 Days

Dit programma is voor mensen die hun gezondheid een boost willen geven en op zoek zijn naar handvatten om ook daadwerkelijk fit en gezond te blijven. DSTraining geeft in samenwerking met Charissa Boshouwers (diëtiste) algemeen advies over gezonde voeding. Dit advies is voor iedereen heel toegankelijk en zodat je het ook na de 50 dagen kunt blijven volgen. Na 50 dagen het advies gevolgd te hebben zal iedereen zichtbaar fitter en slanker zijn dan voor de start van het traject.

Belangrijke informatie:

  • We starten op de donderdag 26 februari;
  • Het programma omvat een presentatie, drie meet- en fotomomenten, begeleiding op het gebied van voeding door middel van een menu en onbeperkt Bootcamp gedurende de 50 dagen;
  • De prijs van Fit in 50 Days Bootcamp is in totaal €85,-. Wil je de combinatie maken met small group training dan zijn de kosten €155,-.
  • Het doel van het product is om mensen in 50 dagen zoveel mogelijk te laten afvallen op korte termijn en handvatten te geven voor de toekomst;
  • Geschikt voor leeftijden vanaf 14 jaar.

Meld je snel aan via de webshop of vraag meer informatie via info@dstraining.nl.