Kersttraining voor goed doel

Op zaterdag 26 december 2015 om 10.30 uur, tweede kerstdag, heeft DSTraining gratis trainingen georganiseerd voor het goede doel! Maar liefst 29 deelnemers deden mee aan Powerboxing, Bootcamp of Small group training. Na alle extra kcal van eerste kerstdag was het niet voor iedereen even gemakkelijk om weer op gang te komen, maar na een intensieve training kon iedereen weer vol energie aan de 2e kerstdag beginnen.

Als goed doel steunden we onze eigen Marjolein en Dorien van Loenen die meedoen aan de Alpe d’HuZes in 2016. In totaal hebben we deze meiden met maar liefst €234,- extra kunnen steunen!


Hieronder vertellen zij hun verhaal.

Wij zijn Marjolein en Dorien van Loenen. Wij doen mee aan de Alpe d’HuZes, die op donderdag 2 juni gepland staat. De Alpe d’HuZes gaan we hardlopend en fietsend beklimmen. 

Wij doen mee met de Alpe d’HuZes, omdat we in 2013 te horen kregen dat ons pap een zeer bijzondere variant van leukemie had. Je kan in zo’n situatie noodgedwongen alleen maar toekijken.Toekijken, op je af laten komen, niks kunnen doen en op moeten geven, zomaar een paar woorden die er bij ons eigenlijk niet in gaan.

Helaas heeft ons pap de strijd tegen kanker in april 2015 verloren. Wij beklimmen de berg dan ook ter eren van iedereen die is overleden aan kanker. Voor iedereen die nog vecht tegen deze ziekte, vechten wij graag mee, want opgeven is geen optie.  

Vecht u ook mee? U kunt ons nog steeds steunen op onze persoonlijke pagina's op de Alpe d’HuZes site. Deze link verwijst naar de pagina van Dorien en deze link verwijst naar de pagina van Marjolein. Iedere euro brengt ons dichter bij ons doel. 

 

Foto's