Mountainbike Bootcamp

Vanaf woensdag 19 augustus organiseert DSTraining wekelijks een Mountainbike Bootcamp training in Roosendaal. Onder begeleiding van een ervaren trainer starten we rond 19.00 uur met een uitdagende en sportieve route door de Roosendaalse bossen.

Leuk voor iedereen
Deze training is voor iedereen: jong of oud, mensen die voor het eerst op een mountainbike stappen of ervaren rijders. De Mountainbike Bootcamp training combineert krachtoefeningen met het fietsen, vergelijkbaar met de normale bootcamptrainingen maar dan op de mountainbike. Iedereen vindt voldoende uitdaging in deze training.

Voor 1 strip kunt u deelnemen aan de Mountainbike Bootcamp training. Wanneer u geen fiets tot uw beschikking heeft kunt u een fiets lenen of huren via DSTraining. 

Programma
Tijdens de training is het dragen van een helm verplicht. Indien u niet beschikt over een fiets en/of helm, kunt u deze lenen/huren via DSTraining. Voor meer informatie hierover stuurt u een email naar info@dstraining.nl 

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze training? Bent al geregistreerd bij DSTraining meld uzelf dan aan voor de Mountainbike Bootcamp onder het de pagina lesmomenten. Wanneer u geen lid van DSTraining bent kunt u hier een proefles plannen.