Mountainbike clinic

Op zondag 14 december 2014 organiseert DSTraining weer een mountainbike training in Roosendaal. Onder begeleiding van ervaren mountainbikers starten we rond 10.00 uur met een uitdagende en sportieve route door de Roosendaalse bossen.

Leuk voor iedereen
Deze clinic is voor iedereen: jong of oud, mensen die voor het eerst op een mountainbike stappen of ervaren rijders. Deze keer is het ook mogelijk om te kiezen voor een heuze mountainbike bootcamp! Krachtoefeningen gecombineerd met het fietsen! Iedereen vindt voldoende uitdaging in deze training.

Voor 1 strip kunt u deelnemen aan de mountainbike clinic. De clinic clinic duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Wanneer u geen fiets tot uw beschikking heeft kunt u een fiets huren van DSTraining (kosten 1 strip).

Programma
09.30 - 09.45 Ontvangst deelnemers en uitleg basiswerking fiets
10.00 - 10.05 Uitleg programma/Indelen groepen
10.05 - 11.05 Uitvoering mountainbike bootcamp
11.05 - 11.30 Terugkomst

Tijdens de clinic is het dragen van een helm verplicht. Indien u niet beschikt over een fiets en/of helm, kunt u deze tegen een meerprijs huren via DSTraining.

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze clinic? Bent al geregistreerd bij DSTraining meld uzelf dan aan voor de mountainbike bootcamp onder het tabblad bootcamp. Geen lid van DSTraining stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar info@dstraining.nl.

Wanneer u een fiets wilt huren stuurt u een e-mail naar info@dstraining.nl vermeld daarin uw naam en telefoonnummer.
(Meer informatie over sportieve evenementen door DSTraining)

 

Terug naar nieuwsoverzicht