24h Gym

Cardio mogelijkheden op sportclubkrachttraining in sportstudio

Diverse functionele trainingen

Vanaf 1 september wordt DSTraining een 24-uurs gym. Dit betekent dat je 24 uur per dag kunt komen sporten. Wil je hier gebruik van maken? Zorg dan dat je minimaal een abonnement hebt voor 1x pw small group training, of een abonnement gecombineerd met Personal Body Plan. Neem voor de verdere voorwaarden en kosten contact om met Dion via info@dstraining.nl . 

Hoe werkt het?

Je krijgt een pasje waarmee je het hekwerk en de ingang kunt openen. Hiervoor betaal je eenmalig 15 euro. Heb je nog geen ervaring met vrij trainen? Dan is een eenmalige 1-op-1 uitleg over de apparatuur verplicht. De kosten hiervoor bedragen 45 euro per persoon.

Het is ook mogelijk om de studio tijdens de nachtelijke uren te gebruiken, hier zijn echter wel extra voorwaarden en kosten aan verbonden. Neem hierover contact op met Dion info@dstraining.nl .

Hoe vraag je het aan?

Je kunt je eigen pasje aanvragen door een e-mail te sturen naar info@dstraining.nl. Vervolgens wordt jouw pasje toegewezen op basis van jouw naam, e-mail adres en telefoonnummer. Dion zal je pasje overhandigen en hierover uitleg geven.