Cyriel - Fit in 50 days

Voordat Cyriel begon aan Fit in 50 Days had hij voor zichzelf een duidelijke doelstelling geformuleerd. Hij wilde Conditie opbouwen en de nodige kilo’s kwijtraken. “Deze doelstelling heb ik zeker behaald”, aldus Cyriel.

Aanmeldbutton FID bootcamp

“De trainingen verliepen goed. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en er is een duidelijke groei te zien in mijn spieropbouw en conditie.”

Over de aanpak van Fit in 50 Days is Cyriel erg tevreden, maar zegt hij: “Ja, het is wel belangrijk dat je als deelnemer de motivatie in jezelf vindt en behoudt. Ik ben ook na de eerste 50 dagen doorgegaan met het aanpassen van mijn levensstijl anders had ik nooit dit resultaat kunnen behalen.”

“De variatie in de trainingen maakt dat het programma Fit in 50 Days goed vol te houden is. Ook het persoonlijk contact met zowel de trainers als de mede sporters heeft het programma leuk gemaakt. Dit laatste vindt Cyriel meteen een erg sterk punt van Fit in 50 days: persoonlijke aandacht en het groepsgevoel onder de sporters.

En Cyriel, was Fit in 50 Days de investering waard?

“Zeker weten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik maak uit mezelf bewustere keuzes. Daarnaast heeft het sporten een verslavende werking gehad, waardoor ik nu nog steeds wekelijks met veel plezier naar DST ga!”