Denise - Fit in 50 days

Doelstelling

Mijn doelstelling bij Fit in 50 days was om meer conditie op te bouwen en om een paar kilo kwijt te raken. Een jaar geleden deed ik voor het eerst mee, toen haalde ik direct mijn doel. Alle daaropvolgende edities heb ik ook meegedaan en steeds ben ik afgevallen en behaalde ik mijn doel.  

Trainingen

De trainingen verliepen goed en leuk, er is genoeg afwisseling zodat het leuk blijft! Maar toch wordt er doelgericht gewerkt.

VOOR                                               NA

Aanpak

Omdat je in groepjes verdeeld wordt ben je extra gemotiveerd om je persoonlijke doel te behalen. Het is ook fijn dat je gebruik kunt maken van een diëtiste en tijdens de gezamenlijke trainingen krijg je inzicht in je gedrag wordt je jezelf bewust van de dingen waar je op moet letten. 

Plezier

Leuke aan de trainingen is dat deze nooit hetzelfde zijn en altijd variëren, daardoor blijft het leuk om te komen. Tijdens de gezamenlijke training in de Fit in 50 Days leer je elkaar kennen en zo weet je wie er allemaal mee doen. Op die manier kun je elkaar motiveren. Ik vond het ook prettig dat je drie trainingen gezamenlijk krijgt zodat je ook kan overleggen met anderen waar zij tegenaan lopen, hier kun je zelf dan ook weer iets aan hebben. 

VOOR                          NA

Sterke punten

De sterke punten van DS Training zijn goede begeleiding, leuke afwisseling van de trainingen, goede uitleg en men neemt de tijd voor je als je vragen hebt daarnaast zijn er veel mogelijkheden om onder begeleiding te trainen.

Investering

Fit in 50 days is zeker de investering waard. Ik dacht persoonlijk ook niet dat het mij zou lukken om vooruitgang te boeken maar op de foto's kun je toch zien dat dit wel gelukt is. Het belangrijkste punt is dat je bewust moet worden van je gedrag. Als je gemotiveerd bent om je doel te behalen kan iedereen het. Ik zou iedereen aanraden om aan Fit in 50 days mee te doen als je doel is om af te vallen, gezonder te leven of een betere conditie wilt.