Karin - Small Group Training

“Mijn conditie en kracht waren door gezondheidsredenen sterk afgenomen. Na mijn revalidatieprogramma lukte het me niet om zelfstandig verdere progressie te maken.

Ik wilde met de Small Group Trainingen op een verantwoorde manier conditie en kracht opbouwen. Door de trainingen heb ik grote vorderingen geboekt, deze zijn boven verwachting.

De trainingen zijn leuk en gevarieerd, bovendien wordt er gekeken naar je persoonlijke omstandigheden. Zo was het in mijn geval goed om met een hartslagmeter te gaan trainen. Er wordt een terugkoppeling gevraagd wat een training met je gedaan heeft, wat natuurlijk erg belangrijk is. Aangenaam verrast dat er zoveel persoonlijke aandacht is, waardoor ik me in korte tijd al op mijn gemak voelde. Dion is erg motiverend, positief en professioneel, hij let goed op je houding bij het uitvoeren van de oefeningen. Pluspunt voor mij was dat ik de hele training mee kon doen hetzij in mijn eigen tempo zonder dat ik de medesporters ophield en me daardoor ongemakkelijk zou voelen.

Ik ben blij dat ik hier ben gaan sporten. Het heeft me veel gebracht, mijn conditie is beter geworden tevens heb ik veel inzicht verkregen in de mogelijkheden in mijn situatie. Dit dankzij de goede en prettige begeleiding van Dion.”