Muriƫlle - Personal Training

DST_Muriëlle  Muriëlle en haar ervaring met DSTraining.

Net als de meeste mensen startte mijn dag met het afgaan van mijn wekker... Ik bemerk bij mijzelf dat ik echt nog moe ben. Te moe om het onding überhaupt op snoezen te drukken. Dus laat ik mijn machinale ochtendterrorist maar afgaan. Ondertussen staar ik naar het plafond en zucht. Na wat interne aanmoediging sleep ik mijzelf uit bed richting de badkamer. To be honnest had ik nog maar 15 minuten om mijzelf klaar te maken voor werk. Bij het tandenpoetsen keek ik naar mijzelf in de spiegel. Ik realiseerde me dat ik echt een energieloze uitstraling had. Tevens zag ik de druk van het afstuderen, terug in vetjes aan mijn lijf. Het leek net of ik mijn boekentas had opgegeten. Qua gewicht zou dat best weleens reëel kunnen zijn...

De laatste weken voelde ik mijzelf hierdoor echt niet tof. Normaal gesproken was ik een energiek persoon. Gewoon lekker druk met van alles en ik rolde wel door. Maar nu had ik geen energie, was futloos en liep met een interne boekentas.. Dat 24/7 studeren, snacken achter de laptop en de stress had toch wel zijn tol geëist. Tijdens mijn bakkie koffie en sigaret zei ik tegen mijzelf “Nu is het genoeg!”. Something needs to be done. Ik ben altijd al van de mindset geweest; ben je ergens niet tevreden over dan moet je er iets aan doen. Klaar met het getreur tijd voor actie! Na jaren investeren in mijn studiebol, is het nu tijd dat ik investeer in mijn lijf. En zo geschiedde het. Ik nam contact op met Dion (DSTraining) en kon al snel bij hem terecht.

Tijdens ons eerste gesprek bespraken we wederzijdse verwachtingen en maakte we gelijk al afspraken. Mijn hoofddoel was om door middel van personal training weer in shape te komen en mijn levensstijl aan te passen. Daarnaast wilde ik graag deelnemen aan de smallgroup trainingen. Gezien ik echt commited was/ben koos ik voor het pakket Personal training met onbeperkt groepstrainingen. Ja, ben er echt voor gegaan! Ik trainde gemiddeld vier keer per week, 3x een groepstraining en 1x personal training. Het was bizar om te ervaren wat voor transformatie ik ben doorgegaan. Dit hoorde ik ook terug van andere trainees en van mensen uit mijn privé.  

De aanpak en advies van mijn personal trainer sloot perfect op mij aan. De eerste 6 weken hebben we voornamelijk mijn voeding en de technische uitvoering van oefeningen aangepakt. Vervolgens hebben we mijn rookgedrag aangepakt. Mijn afstudeervetjes leken van mij af te smelten en ik kon mezelf steeds meer meten met andere tijdens de groepstrainingen. Vooral dat laatste was super vet! De trainering sloot goed aan op mijn behoeftes en de trainers wisten me goed te motiveren. Tijdens de groepstrainingen is er veel individuele aandacht vanuit de trainers. Dit is zo fijn! Perfecte combinatie met personal trainingen. De trainers weten wat ze doen en hoe ze je verder op weg kunnen helpen. Daarnaast is het ook super fun en gezellig met de andere trainees.

Ik zie DSTraining nu vooral als ontspanningsmomenten in de week. Je zou kunnen denken ik heb het te druk voor trainen naast mijn werk, maar denk dat dat smoesjes zijn. Mijn job is redelijk stressvol waardoor ik echt een uitlaatklep nodig heb. Bij DStraining ga je er lekker op uit. Je bent vaak buiten aan het sporten waardoor je voldoende frisse lucht krijgt. Het is zeker de investering waard!

Als je een uur op de bank kunt zitten kun je ook bewegen. Mijn resultaten mogen er zijn, ik ben niet meer in slechte conditie en ben in 3 maanden tijd 10 kilo afgevallen. Daarnaast ben ik ook nog gestopt met roken. Dat laatste schijnen mensen belangrijk te vinden. Wat ik het belangrijkste vind is dat ik nu een gezonde levensstijl heb en veel uit de ondersteuning haal van DStraining. Bij DStraining wordt er met je mee gedacht en gehandeld in jouw belang! Dat is denk ik de grootste kracht van trainen bij Dion.