Nuray - Small Group Training

Voordat Nuray aan Small Group Training begon wist zij al precies waar zij aan wilde werken. Een strakkere buik, heupen en wat afvallen, kortom  “overall meer spierontwikkeling” zoals ze het zelf omschrijft. Eén tot twee keer hardlopen per week gaven haar niet het gewenste resultaat, vandaar dat zij uiteindelijk uitkwam bij DSTraining voor Small Group Training.

De trainingen zijn haar erg goed bevallen: “In het begin zijn de oefeningen nieuw, maar met de goede begeleiding was het juist heel leuk om nieuwe oefeningen te doen. Het trainen in klein groepsverband is zeer prettig. Je bent niet de enige die staat te ploeteren, en met de nodige humor vliegt de training zo voorbij. Daarnaast vind ik het lekker dat we bij goed weer buiten trainen.”

Ook over de begeleiding is zij zeer te spreken: “De leuke en goede persoonlijke begeleiding en de aanmoedigingen. Dan ga je toch een stukje verder dan je denkt te kunnen. Verder is het leuk dat er afwisseling zit in de oefeningen die we doen. Binnen met een lekker muziekje erbij, of buiten in het bos!”

“De aanpak is professioneel. Dit geldt ook voor de andere trainers. Trainers hebben duidelijk kennis van zaken en zijn sociaal begaan met de deelnemers die hun eigen doelen hebben. Daarnaast is het heel betaalbaar.”

Ten slotte ervaart Nuray Small Group Training echt als een verbetering: “Naast de trainingsdoelstelling die ik heb, voel ik mij in het geheel sterker geworden. Fysiek én mentaal!”