Vivianne - Fit in 50 days

Doelstelling

“Mijn doel was om in 50 dagen zichtbaar slanker te worden. Dus niet zozeer resultaat op de weegschaal, maar resultaat zien in de spiegel. Daarbij was mijn streven wel om ongeveer 5 kilo af te vallen. Dit waren de kilo's die er in de afgelopen jaren aan waren gekomen maar er niet meer zo makkelijk af gingen. Uiteindelijk is het gelukt om slanker te worden en dus in centimeters af te vallen. De vijf kilo heb ik net niet gehaald, omdat ik door de krachttraining ook spiermassa kreeg.”

Trainingen

“Ik vind Bootcamptrainingen erg fijn. Naar mijn idee heeft elke training de juiste combinatie van conditietraining (of cardio) en krachttraining. Doordat je hardlopen en sprinten afwisselt met oefeningen, vaak in teamverband, vliegt de tijd. De trainers kijken tijdens de oefeningen goed naar je houding en uitvoering, om blessures te voorkomen en het meeste uit je inspanningen te halen.”

Juiste aanpak

“Er is voldoende persoonlijke aandacht. In mijn geval waren de weegmomenten erg waardevol, een 'stok achter de deur' om op mijn eetpatroon te letten en veel te sporten zodat ik resultaat boekte.“

Energie

“Hoe meer je traint, hoe leuker het wordt. Naast Bootcamp ga ik regelmatig hardlopen en tennis ik. Doordat ik vaak een Bootcamptraining volgde, ging mijn conditie vooruit en kon ik grotere afstanden afleggen, een hogere snelheid halen of een bal nog net halen. En andersom had dat ook effect op de Bootcamptrainingen. Sporten in teamverband geeft mij energie, je haalt net wat meer uit jezelf omdat je anderen bij wilt houden of tijdens een sprint net iets sneller wilt zijn. Maar ik hou dan ook van competitie ;-)”

Sterke punten

“Zoals genoemd persoonlijke aandacht. Met vragen kun je bij de trainer terecht, ondanks de grotere groepen tijdens bootcamp (in tegenstelling tot small group) blijven de lessen persoonlijk. Zo kun je altijd vooruitgang boeken en hoef je niet achter te blijven bij de rest.”

Doel bereikt en fitter

“Door het onbeperkt sporten heb ik mijn doel bereikt en voel ik me fitter. Omdat dit zo goed beviel heb ik een abonnement bij DS Training aangeschaft. Daarbij vind ik Bootcamp vooral leuk om te doen, lekker in de buitenlucht. Voor mij veel beter dan sporten in de sportschool.”