Bart Jongmans

Sport brengt mensen samen, het draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest. 

Net zoals zoveel mensen heb ik een kantoorbaan. Soms zit ik ook te lang en te vaak stil op mijn comfortabele stoel en lijkt de afstand van mijn bureaustoel tot de koffieautomaat of auto de grootste afstand van de dag. Na een dag werken kom je thuis en dan vind ik het fijn om te gaan hardlopen, met de mountainbike door de bossen te crossen, met de racefiets de regio te verkennen of even een bootcamp te pakken. Hierdoor raakt mijn hoofd leeg, gaat het stress niveau omlaag, mijn stemming verbeterd en mijn concentratie vermogen stijgt, zo krijg ik weer meer mentale energie en ben ik klaar voor de volgende werkdag en uitdagingen.

Daarnaast vind ik sporten niet alleen fijn voor mijn mentale gesteldheid. Ik wil ook een fysiek resultaat weg zetten, presteren en gezond zijn! Ik ga naar hardloop wedstrijden en mtb en racefiets tochten om mijzelf uit te dagen om steeds hoger op het scorebord te komen. Ondanks dat ik vaak alleen train, brengt het sporten in groepsverband mij in contact met andere mensen. Je leert veel mensen kennen, je krijgt nieuwe inzichten, respecteert elkaar en je maakt plezier met elkaar. Zo houd ik er zelfs vriendschappen aan over.

Sinds het einde van 2017 verzorg ik Bootcamp en Smallgroup trainingen bij DStraining. Het geen wat ik leuk en belangrijk vind aan sporten wil ik met jou delen. Maar soms moet er ook gewoon even keihard gewerkt worden. De grenzen aan jouw spierkracht en conditie zoek ik bij je op en probeer je uit te dagen iedere keer een stapje verder te gaan. Wat is jouw uitdaging? Ik help je graag op weg, met kleine stapjes behaal je veel resultaten!