Patricia de Bruijn

Sport is een rode draad in mijn leven. Na mijn opleiding Sport&Bewegen, waar ik tevens Fit!vak A heb behaald besloot ik gaandeweg toch maatschappelijk voor een andere carrière. Hiervan ben ik gelukkig (gedeeltelijk) op terug gekomen en ben ik sinds de zomer van 2017 werkzaam bij DSTraining, waar ik met super veel plezier werk. Hierin probeer ik tijdens de groepslessen voor een ontspannen sfeer te zorgen, waarin de leden voor zichzelf en met elkaar tot het uiterste gaan. Om zo met een lach en een voldaan gevoel naar huis te gaan en dichter bij hun persoonlijke doelstellingen te komen.

Voor zover ik me kan herinneren is voetbal altijd mijn grootste passie, maar sinds ik 3 jaar geleden ben gestopt heb ik een nieuwe passie gevonden, en dat is outdoor sport. En dat het liefst in een zo variërend mogelijke vorm van bootcamp, obstacle runs, hardlopen, crossfit tot aan fitness.

In 2018 wil ik mijn Fit!vak B diploma behalen en me in de toekomst ook te gaan richten op Personal Training. Dit om naast de groepslessen ook persoonlijk mensen te kunnen helpen hun doelstellingen te behalen en dromen na te jagen. Want niks is onmogelijk, als je maar wilt en gelooft in jezelf!