Power Boxing

Power Boxing bij DSTraining in Roosendaal.

Deze les is komen te vervallen!

De ultieme trainingsmethode om te werken aan je weerbaarheid, conditie, spierversteviging én vetverbranding: Power Boxing. Sporten in een kleine groep zoals je het nog niet eerder ervaren hebt. Geïnspireerd door verschillende vechtsporten en door iedereen te beoefenen. Op een recreatieve manier train je op een hoog tempo samen met een trainingspartner aan diverse stoot, trap en zelfverdedigingstechnieken. De energie spat er van af! Sparren maakt geen onderdeel uit van de oefeningen, je bokst met elkaar en niet tegen elkaar.

Boksen in Roosendaal

Door het gebruik van kussens kunnen we echter wel alle stoot- en traptechnieken uitvoeren. Omdat er sprake is van indirect fysiek contact is iedereen verplicht bokshandschoenen en scheenbeschermers te dragen. Power Boxing is energiek, maar vooral erg leuk! Iets voor jou? Kom dan boksen bij DSTraining in Roosendaal.

Bekijk het filmpje aan de rechterkant om een goede indruk te krijgen van Power Boxing bij DSTraining.

  

 

Hoe werkt Power Boxing?

1) Plan een proefles bij DSTraining
Ga via het tabblad inloggen direct naar plan een proefles. Vul de gevraagde gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Hier staat in dat je deelneemt op eigen risico, je zit dus nergens aan vast. 

2) Meld je aan voor je gratis proefles
Na registratie kun je een trainingsmoment kiezen. Onder het rooster vind je de legenda. Door op het gekleurde vakje van jouw keuze te klikken kun je jezelf aanmelden. Vai de mail ontvang je een bevestiging van jouw proefles, hierin staat ook wat te doen als de proefles onverhoopt niet door kan gaan. 

3) Je wilt vaker deelnemen
Na je gratis proefles dien je jezelf nog volledig te registreren. Doe dit door op 'ga verder met registreren'te klikken. Volg de aangewezen stappen. Na je registratie ontvang je een activatiecode via de mail. Als je deze geactiveerd hebt kun je inloggen met jouw gegevens.

4) Strippen of abonnement
Eenmaal ingelogd ga je links naar de knop strippen kopen. Hier kies je het aantal strippen dat je wilt kopen. De strippen kun je betalen middels een IDEAL betaling. Voor het aanvragen van een abonnement ga je links naar de knop abonnement. Defenseboxing is ook een small group training, hierdoor kun je met jouw small group tegoed uit je abonnement of je small group strippenkaart ook deelnemen aan defenseboxing.

Mocht je vragen hebben over het systeem, strippen of een abonnement mag je altijd een e-mail sturen naar info@dstraining.nl of bellen naar 06-46005313.

Plan vandaag nog een proefles bij DSTraining en ontvang de eerste training geheel gratis!

 

 

Abonnement of strippenkaart?

De proefles is erg goed bevallen en je wilt nu vaker gaan deelnemen aan Bootcamp, Power Boxing of Small Group Training. Je kunt dan ook kiezen voor een abonnement.

Power Boxing en Small Group Training
Power Boxing vindt ook plaats in kleine groepen, hierdoor valt dit onder het Small Group Training abonnement. Bij ieder abonnement krijg je ook nog eens onbeperkt toegang tot de Bootcamplessen. Je kunt dus meerdere sporten combineren met een abonnement op Small Group Training! 

Nadat je bent ingelogd krijg je jouw profiel te zien. Klik vervolgens op de knop mijn abonnement en selecteer het gewenste abonnement. De aanvraag wordt verstuurd en DSTraining zal deze zo snel mogelijk verwerken. Via de e-mail krijg je een bevestiging. Wanneer het abonnement compleet is verwerkt word je automatisch aangemeld voor de trainingen. De data kun je zelf checken binnen je profiel via de knop trainingsdata. Door op deze knop te klikken krijg je een duidelijk overzicht te zien van al jouw aangemelde trainingen.

Let op!
 Met dit abonnement geef je aan dat je minimaal drie maanden wilt deelnemen aan de trainingen. Na de eerste drie maanden is het contract per maand opzegbaar. Bij ieder abonnement krijg je onbeperkt toegang tot de Bootcamplessen.

Behalve een abonnement kun je er ook voor kiezen om een strippenkaart te kopen. Een strippenkaart schaf je als volgt aan:

1) Log in met de inloggegevens die je bij je registratie ontvangen hebt.

2) Ga dan links naar de pagina strippen kopen en kies daar het aantal strippen van uw keuze.

KLet op! Wanneer je deel wenst te nemen aan Small Group Training dien je de SMG strippen te kopen.

De door jouw gekochte strippen kun je eventueel ook inzetten om deel te nemen aan Power Boxing of Power hour.

Locatie en tijd

De Power Boxing trainingen vinden plaats in de gymzaal van Basisschool Ziezo. Deze vindt u aan de 't zand 2 in Roosendaal.

Tijd

De Power Boxingtrainingen worden iedere woensdagavond gegeven.

Via deze link kunt u het verdere sportrooster van DSTraining zien. 

 

Bring a Friend

De eerste training is voor iedere nieuwe deelnemer gratis. Met de Bring A Friend actie kun je ook als huidige deelnemer gratis strippen verdienen door je vrienden te introduceren bij DSTraining. Hoe werkt het?

Spelregels

1) Je staat ingeschreven bij DSTraining en hebt al een strippenkaart gekocht.

2) Je introduceert een vriend(in) die zichzelf ook inschrijft bij DSTraining. Op het inschrijfformulier geeft hij/zij aan DSTraining te kennen via jou.

3) Wanneer hij/zij een strippenkaart aanschaft en op het inschrijfformulier jouw naam heeft doorgegeven, dan krijg jij drie gratis strippen!

4) Voor iedere vriend(in) die strippen afneemt, krijg je drie gratis strippen. Neem je dus twee vrienden mee die strippen afnemen, dan krijg je zes gratis strippen, et cetera.

5) Let op: de Bring A Friend actie geldt alleen wanneer je vriend(in) strippen afneemt en heeft betaald. 

 

Foto's