Small Group Training | Sporten in een kleine groep

Small Group Training is sporten in een kleine groep van maximaal acht personen. Bij de groepslessen Small Group Training in Roosendaal is er, vergelijkbaar met Personal Training, veel aandacht voor het individu maar dan voor een veel lagere prijs. De basis van de lessen bestaat uit krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van leuke en afwisselende oefeningen. Spelvormen die aan bod komen bij Small Group Training zijn onder andere mountainbiken, hardlopen en kickboksen.

Flexibele stok achter de deur 

Naast de individuele aandacht voor een lage prijs heeft Small Group Training nog een voordeel. Al je trainingen blijven 4 weken geldig, dus als je een keer niet kunt trainen haal je deze training gewoon op een ander moment in. Je kunt jezelf tot een uur voor de training aan- of afmelden. Mocht je te vaak niet aanwezig zijn op de trainingen dan zal de trainer contact met je opnemen. Zo heb je toch een stok achter de deur. 

Small Group Training betekent:

-       Goede uitvoering van belangrijkste oefeningen
-       Veel variatie en afwisseling
-       Leuk/gezellig/uitdagend
-       Doelgericht
-       Goedkoop
-       Stok achter deur
-       Een geannuleerde training binnen 4 weken inhalen
-       Binnen en/of buiten trainen, in Roosendaal

Voor wie?

Small Group Training is bij uitstek zeer geschikt voor mensen met een blessure of een bepaalde beperking. Door de compacte groep heeft de trainer alle aandacht en tijd voor de sporters, Daarnaast kan Small Group Training erg handig zijn voor beginnende sporters die nog niet veel ervaring hebben op sportgebied. Dat betekent ook dat wanneer je nog niet in staat bent om vijf minuten aan één stuk te joggen deze trainingsvorm een perfect startpunt is. De trainer kan jou op weg helpen en doelgericht te werk gaan door tips en advies te geven bij verschillende oefeningen.

Hoe werkt het?

1) Plan een proefles bij DSTraining
Ga via het tabblad inloggen direct naar plan een proefles. Vul de gevraagde gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Hier staat in dat je deelneemt op eigen risico, je zit dus nergens aan vast. 

2) Meld je aan voor je gratis proefles
Na registratie kun je een trainingsmoment kiezen. Onder het rooster vind je de legenda. Door op het gekleurde vakje van jouw keuze te klikken kun je jezelf aanmelden. Vai de mail ontvang je een bevestiging van jouw proefles, hierin staat ook wat te doen als de proefles onverhoopt niet door kan gaan. 

3) Je wilt vaker deelnemen
Na je gratis proefles dien je jezelf nog volledig te registreren. Doe dit door op 'ga verder met registreren'te klikken. Volg de aangewezen stappen. Na je registratie ontvang je een activatiecode via de mail. Als je deze geactiveerd hebt kun je inloggen met jouw gegevens.

4) Strippen of abonnement
Eenmaal ingelogd ga je links naar de knop strippen kopen. Hier kies je het aantal strippen dat je wilt kopen. De strippen kun je betalen middels een IDEAL betaling. Voor het aanvragen van een abonnement ga je links naar de knop abonnement.

Mocht je vragen hebben over het systeem, strippen of een abonnement mag je altijd een e-mail sturen naar info@dstraining.nl  of bellen naar 06-46005313.

Plan vandaag nog een proefles bij DSTraining en ontvang de eerste training geheel gratis!

Kosten, locatie en tijd

Door in een groep op wekelijkse basis bijeen te komen en te trainen heb je ook meteen een stok achter de deur. Vind je ten slotte Personal Training nou net een tikkeltje te prijzig, dan is Small Group Training een prima alternatief voor een aangename prijs. 

Tarieven volg deze link

Ga de uitdaging aan en probeer de eerste training gratis uit!

Locatie

De Small Group Trainingen vinden plaats in de sportstudio van DSTraining of buiten. Deze vindt u aan de Nispenseweg 1D in Roosendaal. Dat is op sportpark Vierhoeven.

Tijd

Alle trainingsmomenten vind u in ons trainingenrooster.

Abonnement of strippenkaart?

De proefles is erg goed bevallen en je wilt nu vaker gaan deelnemen aan Bootcamp, Powerhour of Small Group Training. Je kunt dan ook kiezen voor een abonnement.

Powerhour en Small Group Training
Powerboxing vindt ook plaats in kleine groepen, hierdoor valt dit onder het Small Group Training abonnement. Bij ieder abonnement krijg je ook nog eens onbeperkt toegang tot de Bootcamplessen. Je kunt dus meerdere sporten combineren met een abonnement op Small Group Training! 

Tarieven volg deze link

 

Nadat je bent ingelogd krijg je jouw profiel te zien. Klik vervolgens op de knop mijn abonnement en selecteer het gewenste abonnement. De aanvraag wordt verstuurd en DSTraining zal deze zo snel mogelijk verwerken. Via de e-mail krijg je een bevestiging. Wanneer het abonnement compleet is verwerkt word je automatisch aangemeld voor de trainingen. De data kun je zelf checken binnen je profiel via de knop trainingsdata. Door op deze knop te klikken krijg je een duidelijk overzicht te zien van al jouw aangemelde trainingen.

Let op!
 Met dit abonnement geef je aan dat je minimaal drie maanden wilt deelnemen aan de trainingen. Na de eerste drie maanden is het contract per maand opzegbaar. Bij ieder abonnement krijg je onbeperkt toegang tot de Bootcamplessen. 

Strippenkaart

Behalve een abonnement kun je er ook voor kiezen om een strippenkaart te kopen. Een strippenkaart schaf je als volgt aan:

1) Log in met de inloggegevens die je bij je registratie ontvangen hebt.

2) Ga dan links naar de pagina strippen kopen en kies daar het aantal strippen van uw keuze.

Tarieven volg deze link

 

Let op! Wanneer je deel wenst te nemen aan Small Group Training dien je de SMG strippen te kopen.

De door jouw gekochte strippen kun je eventueel ook inzetten om deel te nemen aan Power hour.

Meld je aan voor Small Group Training en ontvang de eerste training gratis!

Foto's